Μέχρι τέλους
Μέχρι τέλους Γιώργος Κουβαράς Γιώργος Πιέρρος
pagoto-fraoula-mpiskota-1-768x645
Γεύσεις

Παγωτό φράουλα με μπισκότα

Με γιαούρτι και κρέμα γάλακτος

Υλικά  
750 γραμ. φράουλες φρέσκιες και ώριμες
2 φλ. κρέμα γάλακτος 35%
1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
8 κ.σ. άχνη ζάχαρη
1 συσκευασία (115 γραμ.) Mini μπισκότα γεμιστά

Για τη σάλτσα φράουλας
250 γραμ. φράουλες φρέσκιες
2 κ.σ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. corn flour

Εκτέλεση
Για το παγωτό φράουλα με μπισκότα, χτυπάμε πρώτα την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή μέχρι να κάνει απαλές κορυφές. Αλέθουμε τις φράουλες στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν πουρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κρέμα το γιαούρτι και την άχνη, αφού την έχουμε διαλύσει στις αλεσμένες φράουλες.

Αναδιπλώνουμε το μείγμα με σπάτουλα, το βάζουμε σε παγωτομηχανή να χτυπηθεί καλά να παγώσει και λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τα Mini μπισκότα. Εναλλακτικά, αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, το χτυπάμε με μίξερ χειρός, το παγώνουμε 30 και επαναλαμβάνουμε 3-4 φορές τη διαδικασία

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα