Υλικά 
750 γραμ. φράουλες φρέσκιες και ώριμες
2 φλ. κρέμα γάλακτος 35%
1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
8 κ.σ. άχνη ζάχαρη
1 συσκευασία (115 γραμ.) Mini μπισκότα γεμιστά

Για τη σάλτσα φράουλας
250 γραμ. φράουλες φρέσκιες
2 κ.σ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. corn flour

Εκτέλεση
Για το παγωτό φράουλα με μπισκότα, χτυπάμε πρώτα την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή μέχρι να κάνει απαλές κορυφές. Αλέθουμε τις φράουλες στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν πουρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κρέμα το γιαούρτι και την άχνη, αφού την έχουμε διαλύσει στις αλεσμένες φράουλες.

Αναδιπλώνουμε το μείγμα με σπάτουλα, το βάζουμε σε παγωτομηχανή να χτυπηθεί καλά να παγώσει και λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τα Mini μπισκότα. Εναλλακτικά, αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, το χτυπάμε με μίξερ χειρός, το παγώνουμε 30 και επαναλαμβάνουμε 3-4 φορές τη διαδικασία