Υλικά
Μπριζολάκια χοιρινά 5 καλά χτυπημένα
Βούτυρο 50 γρ
Σκόρδο 2 σκελίδες
Ούζο 1/2 ποτήρι
Ντοματοπολτός 1 κουταλιά σούπας
Αλάτι - πιπέρι
Νερό όσο χρειαστεί
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κουταλιές περίπου
Κύβος κρεατικών 1 λιωμένο σε νερό

Οδηγίες
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τα μπριζολάκια, τα τηγανίζουμε στο βούτυρο και μόλις ροδίσουν και από τις δυο πλευρές τα σβήνουμε με το ούζο. Αφήνουμε να εξατμιστεί το ούζο και τα τοποθετούμε σε πιατέλα. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο , προσθέτουμε και τον πολτό ντομάτας αραιωμένο με νερό, τον ζωμό από τον κύβο, λίγο αλάτι-πιπέρι και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα μας για 10 λεπτά περίπου. Περιχύνουμε τα μπριζολάκια μας που είναι στην πιατέλα ζεστά με την σάλτσα και μπορούμε να συνοδεύσουμε με πουρέ πατάτας ή ρύζι.