Υλικά

  • 1 χοντρό κομμάτι φέτας
  • 2-3 φετούλες ντομάτα
  • 1/2 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
  • Ελαιόλαδο
  • Ρίγανη
  • Κόκκινο πιπέρι
  • Προαιρετικά μπούκοβο
Εκτέλεση

Σε ένα μικρό πήλινο σκεύος ή πυρέξ η μικρό τηγανάκι που μπαίνει στο φούρνο και στα μικροκύματα βάζουμε πρώτα τη φέτα. Από πάνω τοποθετούμε την ντομάτα και τα κομματάκια πιπεριάς. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, ρίγανη και κόκκινο πιπέρι και προαιρετικά το μπούκοβο. Βάζουμε το μπουγιουρντί για 2-2,5 λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων. Εάν θέλουμε το ψήνουμε στο φούρνο για θα ροδοκοκκινίσει η φέτα.

πηγή:tastyday.gr