penne-pasta-with-sausage-ba
Γεύσεις

Πένες με παρμεζάνα και λουκάνικο

Μια εύκολη μακαρονάδα με χωριάτικο λουκάνικο

Υλικά :

500 γραμ. πένες
τριμμένη παρμεζάνα/ η όποιο άλλο τυρί προτιμάτε
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
150 γραμ. λουκάνικο χωριάτικο

Εκτέλεση:

Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις αναγραφόμενες οδηγίες της συσκευασίας. Όταν είναι έτοιμα, τα βγάζετε και τα σουρώνετε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτετε το λουκάνικο κομμένο σε φετούλες και το ψήνετε για 5 λεπετά μέχρι να ροδίσει. Βάζετε τα μακαρόνια και πάλι στην κατσαρόλα και προσθέτετε το λουκάνικο. Ρίχνετε από πάνω το τριμμένο τυρί, ανακατεύετε καλά και σκεπάζετε για πέντε λεπτά την κατσαρόλα με το καπάκι της, για να λιώσει καλά το τυρί.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα