ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
1 ποτήρι σπορέλαιο
3 βανίλιες
4 μήλα σε κύβους
κανέλα
3-4 κούπες αλεύρι (όσο πάρει)


Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι με τη ζάχαρη, την κανέλα και τις βανίλιες και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και την πορτοκαλάδα. Στο τέλος ρίχνουμε τα μήλα και τα ανακατεύουμε σιγά σιγά με μια σπάτουλα. Αλείφουμε μία φόρμα για κέικ με λίγη μαργαρίνη ή σπορέλαιο. Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στη φόρμα και ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς C.