Υλικά συνταγής
Μελιτζάνες
1 σακουλάκι ρεβίθια
Λίγο αλάτι
Ντομάτα
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση 
Πρώτα απ’ όλα, βάζουμε αποβραδίς τα ρεβίθια σε χλιαρό νερό με λίγο αλάτι. Το πρωί, τα πλένουμε καλά και μετά τα βάζουμε σε ζεστό νερό να βράσουν με την ντομάτα, το αλάτι και το ελαιόλαδο.

Στη συνέχεια, τηγανίζουμε τις μελιτζάνες αφού προηγουμένως τις καθαρίσουμε. Κατόπιν, βάζουμε τα ρεβίθια σε ένα ταψί και από πάνω αραδιάζουμε τις μελιτζάνες μία-μία.

Τέλος, βάζουμε το ταψί στον φούρνο και σε λίγη ώρα είναι έτοιμα.