Συστατικά

  • 200 γρ. φύλλα μαρουλιού, μεγάλα
  • 1 ντομάτα
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 2 τορτίγιες, μεγάλες, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 αβοκάντο, ώριμο, καθαρισμένο, χωρίς κουκούτσι και κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1/4 κ.γ. πιπέρι
  • 2-4 κ.σ. γραβιέρα, τριμμένη
Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Πλένουμε τα φύλλα μαρουλιού, τη ντομάτα, και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.
  • Κόβουμε τη ντομάτα σε λεπτές φέτες.
  • Απλώνουμε τη μουστάρδα στις τορτίγιες.
  • Από πάνω βάζουμε τις φέτες του αβοκάντο, τα φύλλα μαρουλιού, τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι, και την τριμμένη γραβιέρα.
  • Τυλίγουμε τις τορτίγιες, πρώτα σε λαδόκολλα, μετά σε αλουμινόχαρτο, τις κόβουμε σε 2-4 κομμάτια, και τις σερβίρουμε.
πηγή:akispetretzikis.com