Ταλιατέλες με σάλτσα και δυο ειδών μανιτάρια
31220237_shutterstock_319465523
Γεύσεις

Ταλιατέλες με σάλτσα και δυο ειδών μανιτάρια

Με παρμεζάνα

Υλικά
Ταλιατέλες 500 γρ.
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ.
Σκόρδο 2-3 σκελίδες
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας
Μανιτάρια πλευρώτους 150 γρ.
Μικρά μανιτάρια 150 γρ,
Πιπεριές Φλωρίνης 300 γρ.
Ντοματοπολτός 300 γρ.
Φύλλα βασιλικού 2 κουταλιές της σούπας
Αλάτι -πιπέρι μαύρο
Παρμεζάνα τριμμένη για πασπάλισμα

Οδηγίες
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και αλάτι για να βράσουμε τις ταλιατέλες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο που τα έχουμε ψιλοκόψει, για 3 περίπου λεπτά, στην συνέχεια προσθέτουμε τον ντοματοπολτό και αφήνουμε να σιγοβράσει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια που τα έχουμε σκουπίσει (τα μανιτάρια δεν πλένονται) και τα έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και τα μαγειρεύουμε για άλλα 7 λεπτά. Στραγγίζουμε τις πιπεριές , τις κόβουμε σε λωρίδες και τις προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τα φύλλα βασιλικού, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε όλα να σιγοβράσουν για άλλα 8-10 λεπτά. Στραγγίζουμε τις ταλιατέλες και τις βάζουμε σε ένα πυρέξ ή σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Περιχύνουμε με την σάλτσα μας και πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα