Μαγκαζίνο Σαββατοκύριακο
Μαγκαζίνο Σαββατοκύριακο Τηλέμαχος Σαντοριναίος
Tιραμισού με κονιάκ και κακάο
τιραμισου
Γεύσεις

Tιραμισού με κονιάκ και κακάο

Υλικά


  • 6 μπισκοτάκια amaretti
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ μπράντι
  • 400γρ. τυρί μασκαρπόνε
  • 200γρ. τυρί κρέμα
  • 100γρ. γιαούρτι
  • 2 κουτ. γλυκού καφέ στιγμιαίο
  • 8 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
  • κακάο σε σκόνη

H διαδικασία



  • Για να κάνετε το γλυκό χρειάζεστε έξι ωραία μπολάκια. Βρέχετε τα μπισκοτάκια amaretti με λίγο κονιάκ και βάζετε από ένα μπισκοτάκι σε κάθε μπολάκι.
  • Χτυπάτε στο μίξερ με τον αβγοδάρτη το μασκαρπόνε μαζί με το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, τον καφέ και τη ζάχαρη για 5-10 λεπτά τουλάχιστον, μέχρι να αφρατέψουν.
  • Γεμίζετε τα μπολάκια με το μίγμα και πασπαλίζετε με το κακάο περνώντας το από μικρό σουρωτηράκι. Κρυώνετε το γλυκό στο ψυγείο πριν το σερβίρετε.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα