Υλικά
Γάλα 1 κιλό (ζεστό)
Αυγά 4
Ζάχαρη 200 γρ
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 15 γρ
Ρυζάλευρο 15 γρ
Βανίλια 1
Κανέλα για το στόλισμα

Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το ρυζάλευρο και την βανίλια, τα χτυπάμε καλά με το σύρμα και προσθέτουμε το ζεστό γάλα. Τα έχουμε σε σιγανή φωτιά να βράσουν για 5 λεπτά μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας καλά. Αφού πήξει γεμίζουμε μπολάκια ή ποτήρια (βγαίνει περίπου 6 μερίδες) και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Πασπαλίζουμε με λίγο κανέλα από πάνω αν θέλουμε.