Υλικά
4 μερίδες
4 αυγά
1 κρεμμύδι μεγάλο
2 ντομάτες
4 πιπεριές τσίλι
1 & 1/2 κ.γ. πάστα από τζίντζερ και σκόρδο
1 κ.γ. κύμινο σε σπόρους
1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
1/2 κ.γ. κουρκουμάς
1 κ.γ. κόλιανδρος
1 κ.γ. αλάτι
60 ml λάδι
2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, μόνο το πράσινο μέρος
2 κ.σ. φύλλα κόλιανδρου

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές τσίλι και το κρεμμύδι. Πολτοποιούμε τις ντομάτες. Σε τηγάνι βάζουμε λάδι, τους σπόρους κύμινο, τα κρεμμύδια και τις πιπεριές τσίλι και τα τα σοτάρουμε για 4 λεπτά. Προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά και την πάστα από τζίντζερ και σκόρδο, προσθέτουμε 2 κουταλιές σούπας νερό και σοτάρουμε για ένα λεπτό. Προσθέτουμε τις πολτοποιημένες ντομάτες και τηγανίζουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε σε αυτή τη σάλτσα ένα-ένα τα αυγά και ρίχνουμε λίγο αλάτι πάνω και στα 4 αυγά. Ρίχνουμε τα φύλλα κόλιανδρου, το φρέσκο κρεμμυδάκι και σκεπάζουμε το τηγάνι για 6-8 λεπτά. Όταν τα αυγά είναι έτοιμα, σερβίρουμε το πιάτο με chapati ή ψωμί.