Σε ένα δισκάκι απλώνετε 15 μικρά χαρτάκια για muffins. Λιώνετε τη μισή κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Ρίχνετε μία κουταλιά του γλυκού από την κουβερτούρα στα χαρτάκια για muffins (χτυπάτε το κάθε χαρτάκι στον πάγκο για να καλύψει τον πάτο του χαρτιού) και τα τοποθετείτε για 10-15 λεπτά στην κατάψυξη.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε με το μίξερ χειρός το φυστικοβούτυρο, τη ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο για ένα λεπτό περίπου.
Βγάζετε από την κατάψυξη τα σοκολατάκια. Στρώνετε από 1 κουτ. γλυκού από το φυστικοβούτυρο μέσα σε κάθε χαρτάκι και τα ξαναβάζετε στην κατάψυξη για 10-15 λεπτά.
Λιώνετε την υπόλοιπη κουβερτούρα στο μπεν μαρί και την απλώνετε πάνω από το φυστικοβούτυρο.
Τα βάζετε ξανά στο ψυγείο να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν και τα διατηρείτε εκεί.
Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.