Υλικά
Μέλι 3 κουταλιές της σούπας
Βούτυρο ή μαργαρίνη 4 κουταλιές της σούπας
Σοκολάτα γάλακτος 170 γρ
Κουβερτούρα 125 γρ
Αμύγδαλα 150 γρ ψίχα ψημένη

Για την επικάλυψη
Άχνη ζάχαρη 3 κουταλιές της σούπας
Κακάο 3 κουταλιές της σούπας

Οδηγίες
Βάζουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα, τα ψιλοκόβουμε και τα ψήνουμε για 3-4 λεπτά. Σε κατσαρολάκι βάζουμε το μέλι, το βούτυρο ή τη μαργαρίνη ,την σοκολάτα γάλακτος, την κουβερτούρα και τα λιώνουμε με την διαδικασία μπεν μαρί. Προσθέτουμε το ψημένο αμύγδαλο και ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά. Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες μέχρι να πήξει το μείγμα. Βγάζουμε από το ψυγείο και πλάθουμε μικρά τρουφάκια. Σε ένα μπολ βάζουμε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο, τα ανακατεύουμε και κυλάμε μέσα τα τρουφάκια να καλυφθούν από το κακάο. Τα τοποθετούμε σε ρηχή πιατέλα και τα βάζουμε πάλι στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες. Είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.