Συστατικά

  • 400 γρ. τυρί κρέμα
  • 400 γρ. πραλίνα φουντουκιού σοκολάτας
  • 300 γρ. μελομακάρονα
Για το σερβιρισμα

  • 4 πουράκια
  • κας-κας, χριστουγεννιάτικα
Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, την πραλίνα σοκολάτας, και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός.
  • Μεταφέρουμε τη γέμιση σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσια μύτη και αφήνουμε στην άκρη, μέχρι να τη χρειαστούμε.
  • Σπάμε τα μελομακάρονα με τα χέρια μας, και τα τοποθετούμε στη βάση ενός ψηλού ποτηριού.
  • Μοιράζουμε τη μους πάνω από τα μελομακάρονα και διακοσμούμε με πουράκια και χριστουγεννιάτικα κασκάς.
  • Σερβίρουμε.
πηγή: akispetretzikis.com