Υλικά
Πίτες για σουβλάκι 6
Κοτόπουλο στήθος 1 (χωρίς κόκκαλο)
Κρεμμύδι ξερό 1
Ντομάτα 2
Αλάτι - πιπέρι
Ρίγανη
Για την σως
Μαγιονέζα 1 φλυτζάνι τσαγιού
Μουστάρδα 2 κουταλιές σούπας

Οδηγίες
Ξεκινάμε να φτιάξουμε την σως, ανακατεύοντας την μαγιονέζα με την μουστάρδα καλά και την αφήνουμε στο ψυγείο. Σε ένα τηγανάκι το οποίο έχουμε λαδώσει ελαφρά , ψήνουμε το κοτόπουλο , το οποίο αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη. (Καλό θα είναι να το έχουμε κόψει σε μπουκίτσες). Στην τοστιέρα ή σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι ψήνουμε τις πίτες τις οποίες έχουμε λαδώσει με ένα πινελάκι. Κόβουμε την ντομάτα και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες . Ξεκινάμε να ετοιμάσουμε τα σουβλάκια μας, βάζοντας μέσα στην πίτα λίγη από την σως, ντομάτα, κρεμμύδι, κοτόπουλο (αν θέλουμε μαρούλι) και το τυλίγουμε με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο.