Υλικά
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
Κονιάκ 1/2 ποτήρι
Πετιμέζι 1/2 φλυτζάνι
Ζάχαρη 80 γρ
Μέλι 100 γρ
Βούτυρο 60 γρ
Αμμωνία 20 γρ
Νερό 1 ποτήρι
Αλάτι ελάχιστο
Κανέλα λίγο
Γαρύφαλλα σε σκόνη λίγο

Οδηγίες
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το νερό με την αμμωνία και προσθέτουμε όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε καλά να έχουμε μια σφιχτή ζύμη .Την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί και μετά λίγο- λίγο πλάθουμε τα κουλούρια μας σε στρογγυλό σχήμα και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 – 25 λεπτά .