Εύκολη μπουγάτσα αλμυρή
turopita-tis-tempelas
Γεύσεις

Εύκολη μπουγάτσα αλμυρή

Σε φύλλο κρούστας

Υλικά
Φύλλο κρούστας 1 πακέτο
Τυρί φέτα 1 κιλό
Βούτυρο 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Αυγά 5 τεμ.
Γάλα 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού

Πιπέρι

Οδηγίες
Αλείφουμε κάθε φύλλο κρούστας με το βούτυρο το οποίο έχουμε λιώσει. Ανά 2 φύλλα πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα. Προσέχουμε να μην τσαλακώσουμε τα φύλλα. Όταν τελειώσουμε με την φέτα, κόβουμε τα φύλλα σε τεμάχια και αδειάζουμε το υπόλοιπο βούτυρο από πάνω τους. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και περιχύνουμε την μπουγάτσα. Την αφήνουμε 60 λεπτά να απορροφήσει το μείγμα αυτό. Στην συνέχεια την τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 60 λεπτά. Σερβίρεται ζεστή.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα