Επιστροφή στην Κανονικότητα
Επιστροφή στην Κανονικότητα Θανάσης Φουσκίδης Δημήτρης Κουνιάς Γιώργος Νόκος
Kολοκυθάκια με παρμεζάνα: Μια εύκολη συνταγή
Courgette_parmigianaξξ
Γεύσεις

Kολοκυθάκια με παρμεζάνα: Μια εύκολη συνταγή

Ένα ορεκτικό φούρνου

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

4 κολοκυθάκια
160 γρ. τυρί σκαρμότσα ή μοτσαρέλα, κομμένο
170 γρ. γιαούρτι
60 γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεπλύνετε και καθαρίστε τα κολοκυθάκια. Κόψτε τα σε λεπτές φέτες με ένα μαντολίνο κουζίνας και βράστε τα για λίγα δευτερόλεπτα μόνο σε βραστό, αλατισμένο νερό.
Στραγγίξτε και αφήστε τα να στεγνώσουν σε μία πετσέτα.
Λαδώστε ένα ταψί και γεμίστε το εναλλάσσοντας τα κολοκυθάκια με την κομμένη σκαρμότσα, λίγο γιαούρτι και τριμμένο τυρί παρμεζάνα.
Περιχύστε από πάνω λίγο ελαιόλαδο και ψήστε στους 200 C για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να σχηματιστεί μια χρυσαφένια κρούστα.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα