Μεσογειακά καναπεδάκια με σφολιάτα για το πρωινό
mesogiaka-kanapedakia-me-sfolliata-chefoulis_gr_
Γεύσεις

Μεσογειακά καναπεδάκια με σφολιάτα για το πρωινό

Με ρίγανη

Υλικά
Φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα κομμένα στρογγυλά
Ντομάτα 4 - 5 κομμένες ροδέλες
Κρεμμύδια ξερά 3 τεμ κομμένα ροδέλες
Ρίγανη
Αυγό 1 μόνο τον κρόκο

Γάλα λιγο

Οδηγίες
Ξεπαγώνουμε τα φύλλα σφολιάτας μας και κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια. Τοποθετούμε σε ταψί λαδόκολλα, στρώνουμε τα κομμένα σφολιατάκια, τα αλείφουμε με τον αραιωμένο με λίγο γάλα κρόκο αυγού και σε κάθε ένα βάζουμε από 1 φέτα ντομάτας, 1 φέτα κρεμμύδι, πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να φουσκώσουν. Σερβίρουμε και τα απολαμβάνουμε.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα