Mία γρήγορη και χορταστική λύση, για μία διαφορετική «νότα» στην διατροφική μας καθημερινότητα.

Τα υλικά


  • 1 κινέζικο λάχανο, σε λεπτές φέτες
  • 2 καρότα, σε λεπτές φέτες
  • 300γρ. ρέβα κορεάτικη, σε λεπτές φέτες
  • 50ml ελαιόλαδο
  • 1 ματσάκι δυόσμο, μόνο τα φυλλαράκια, χοντροκομμένα
  • ½ ματσάκι κόλιανδρο, μόνο τα φυλλαράκια
  • 400γρ. στήθος κοτόπουλου ψημένο στη σχάρα, κομμένο σε φιλετάκια


Για το dressing:


  • 1-2 πιπεριές τσίλι, λιωμένες (προαιρετικά)
  • 40ml σάλτσα σόγιας
  • 120ml rice wine vinegar (ξίδι από ρύζι)
  • 90γρ. ζάχαρη
  • 40ml ελαιόλαδο
Διαδικασία


  • Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε το ξίδι με τη ζάχαρη και τις πιπεριές για 1 λεπτό και αφήνετε το dressing να κρυώσει.
  • Προσθέτετε τη σάλτσα σόγιας και το ελαιόλαδο, ανακατεύετε και το dressing σας είναι έτοιμο.
  • Τοποθετείτε όλα τα υλικά για τη σαλάτα σε ένα μπολ, προσθέτετε το dressing και ανακατεύετε. Σερβίρετε τη σαλάτα αμέσως.
Καλή απόλαυση!