Μία επιλογή που γεμίζει με όρεξη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με λίγα και απλά βήματα για να απολαύσουμε την καλύτερη εκδοχή αυτού του σνακ.

Υλικά


  • 8 φέτες ψωμί για σάντουιτς (ψωμί φόρμας σε φέτες)
  • 250γρ. στήθος κοτόπουλου ψημένο στη σχάρα
  • 75γρ. μαγιονέζα κατά προτίμηση σπιτική (καλύτερα με ελαιόλαδο)
  • 10 ντοματίνια κομμένα στα 4
  • 10 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
  • 4 φέτες γραβιέρα (προαιρετικά)
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαδικασία


  • Κόβετε το ψημένο φιλέτο κοτόπουλου σε κυβάκια. Το ρίχνετε σε μπολ και προσθέτε τα ντοματίνια, το μαρούλι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύτε καλά.
  • Απλώνετε τις μισές φέτες ψωμιού στον πάγκο της κουζίνας, απλώνετε πάνω τη μαγιονέζα, μοιράζετε την κοτοσαλάτα και αν θέλετε βάζετε και από μία φέτα γραβιέρας σε κάθε σάντουιτς.
  • Σκεπάζετε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού και σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!