Αυγά στραπατσάδα με σπανάκι και φέτα
b_strapatsada_me_spanaki
Γεύσεις

Αυγά στραπατσάδα με σπανάκι και φέτα

Ένα πολύ δυναμωτικό πρωινό

Συστατικά

3 αυγά
2 φλιτζ. φρέσκο baby σπανάκι
1 τομάτα, κομμένη
1/4 φλιτζ. κομμένο κρεμμύδι
1/4 φλιτζ. θρυμματισμένη φέτα
Αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες

Κόψε το κρεμμύδι και την τομάτα. Ψέκασε ένα τηγάνι με σπρέι μαγειρέματος και άναψε το μάτι σε μέτρια θερμοκρασία. Μάρανε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν διάφανα.

Πρόσθεσε τα αυγά, την τομάτα, το σπανάκι και ψήσε τα μέχρι να πήξει το μείγμα.
Ακριβώς πριν βγάλεις το τηγάνι από τη φωτιά, πρόσθεσε τη μισή ποσότητα φέτας για να λιώσει.

Σέρβιρε μαζί με την υπόλοιπη φέτα, αλάτι και πιπέρι.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα