Υλικά
2 μερίδες

1 κοκκινόψαρο
2 κολοκυθάκια
3 καρότα
3 πατάτες μέτριες
Σέλινο (η ποσότητα κατά προτίμηση)
1 κρεμμύδι
Λάδι, Αλάτι, Λεμόνι

Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα τοποθετούμε τα κολοκυθάκια, τις πατάτες, τα καρότα και το κρεμμύδι ολόκληρο. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και μετά συμπληρώνουνε το σέλινο, το λάδι και το αλάτι. Τα αφήνουμε να μισό ψηθούν και βάζουμε το ψάρι.

Όταν είναι έτοιμα, βγάζουμε προσεκτικά το ψάρι να μην μας σπάσει. Περνούμε τα λαχανικά, τα βάζουμε στο μπλέντερ με λίγο ζουμί για να γίνει μια πηχτή κρέμα. Μετά το βάζουμε σε μια καθαρή κατσαρόλα και το αφήνουμε να πάρει μια βράση, ανακατεύοντας συνέχεια για περίπου 4 λεπτά (το πολύ), προσθέτοντας λίγο χυμό λεμονιού (από 1 λεμόνι), λίγο ζουμί για να γίνει όσο αραιό το θέλει ο κάθε ένας.