Υλικά
Αγγουράκια 2 τεμ
Τόνος νερού 200 γρ
Ρόκα 150 γρ
Ελαιόλαδο 2 κουταλιες σούπας
Αλάτι - πιπέρι
Διάφανες μεμβράνες ανάλογα τα κομμάτια

Οδηγίες
Πλένουμε καλά τα αγγουράκια , ξύνουμε την φλούδα τους λίγο για να είναι δίχρωμα και με ένα κουταλάκι αδειάζουμε το εσωτερικό τους και το αλατίζουμε. Στραγγίζουμε τον τόνο και τον βάζουμε σε ένα μπολ , προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε. Στην συνέχεια γεμίζουμε τα αγγουράκια και πάνω στην γέμιση απλώνουμε τα φύλλα ρόκας και τα τυλίγουμε καλά με την μεμβράνη.Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. Μετά κόβουμε τα αγγουράκια σε πάχος 2 εκ, στρώνουμε σε μια πιατέλα φύλλα ρόκας και τα τοποθετούμε από πάνω.(Αν θέλουμε χρώμα στην πιατέλα μας κόβουμε και μερικές μικρές ντοματούλες στα τέσσερα)