Υλικά για 21 κουλουράκια:
360 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
125 γρ. ελαιόλαδο
120 γρ. λευκό κρασί
70 γρ. ζάχαρη
60 γρ. καρότο τριμμένο
40 γρ. μαύρη σταφίδα
1 κ.γ. κανέλα
1/2 κ.γ. γαρίφαλο
1/2 κ.σ. baking powder

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι με το κανελογαρίφαλο και το baking powder. Σε άλλο μπολ χτυπώ το λάδι με το κρασί και την ζάχαρη. Προσθέτω και τα καρότα. Κατόπιν ρίχνω σταδιακά στο μείγμα των υγρών τα στερεά κι ανακατεύω καλά. Στο τέλος προσθέτω και την σταφίδα. Πλάθω κουλουράκια, τα τοποθετώ σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C αέρα για 35-40 λεπτά.