Γλυκά κουλουράκια καρότου
DSC_1987-833x540
Γεύσεις

Γλυκά κουλουράκια καρότου

Με λευκό κρασί

Υλικά για 21 κουλουράκια:
360 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
125 γρ. ελαιόλαδο
120 γρ. λευκό κρασί
70 γρ. ζάχαρη
60 γρ. καρότο τριμμένο

40 γρ. μαύρη σταφίδα
1 κ.γ. κανέλα
1/2 κ.γ. γαρίφαλο
1/2 κ.σ. baking powder

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι με το κανελογαρίφαλο και το baking powder. Σε άλλο μπολ χτυπώ το λάδι με το κρασί και την ζάχαρη. Προσθέτω και τα καρότα. Κατόπιν ρίχνω σταδιακά στο μείγμα των υγρών τα στερεά κι ανακατεύω καλά. Στο τέλος προσθέτω και την σταφίδα. Πλάθω κουλουράκια, τα τοποθετώ σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C αέρα για 35-40 λεπτά.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα