Ομελέτα φούρνου με σπανάκι
omlet-03
Γεύσεις

Ομελέτα φούρνου με σπανάκι

Η αγαπημένη γεύση ομελέτας

Υλικά :

2 φέτες μπέικον, 8 αυγά, 2 κούπες φρέσκο σπανάκι, ¾ κούπας κότατζ τυρί, 1 κούπα τυρί τριμμένο, αλάτι-πιπέρι, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 κούπα μανιτάρια, 1 κούπα γάλα


Εκτέλεση:
Βράστε το σπανάκι μέχρι να μαλακώσει. Σε ένα τηγάνι βάλτε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και το μπέικον μέχρι να ροδίσουν. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα αυγά με το γάλα. Προσθέστε τα τυριά, αλάτι και πιπέρι. Ρίξτε τα λαχανικά σε ένα αντικολλητικό ταψάκι. Ρίξτε από πάνω τα αυγά. Βάλτε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. Αφήστε μέχρι να ψηθεί το αυγό περίπου για 20 λεπτά

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα