Συστατικά
1 ντομάτα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
150 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, μαγειρεμένο, που έχει περισσέψει
100 γρ. τυρί κρέμα
2 κ.σ. κόκκινα φασόλια
2 κ.σ. καλαμπόκι
100 γρ. ρύζι μπασμάτι, βρασμένο
2 τορτίγιες, 25 εκ.
φέτες λάιμ, για το σερβίρισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Ψιλοκόβουμε τη ντομάτα και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι όλα τα υλικά εκτός από τις τορτίγιες.
Απλώνουμε τις τορτίγιες στον πάγκο εργασίας.
Μοιράζουμε το μείγμα του μπολ στο κέντρο κάθε τορτίγιας αφήνοντας κενό 2 εκ. περιμετρικά και τυλίγουμε σε ρολό.
Τις μεταφέρουμε σε ένα ταψί βάζοντας την ένωση προς τα κάτω.
Ψήνουμε για 15 λεπτά να σφίξουν λίγο οι τορτίγιες.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.
Κόβουμε τις τορτίγιες στη μέση και σερβίρουμε με φέτες λάιμ.

Πηγή άρθρου: akispetretzikis.com