Τορτελίνια καρμπονάρα με λουκάνικα
κυρια-φωτογραφια-συνταγης-tortelinia-karmponara
Γεύσεις

Τορτελίνια καρμπονάρα με λουκάνικα

Μια απλή, αλλά πεντανόστιμη συνταγή

Υλικά
1 πακέτο τορτελίνια με τυρί
1 κρέμα γάλακτος

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κύβο κνορ βοδινό
2 μεγάλα λουκάνικα φρανκφούρτης
1 χούφτα τριμμένο κεφαλοτύρι
λίγο παριζάκι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
κανέλα

Εκτέλεση
Γεμίζουμε μέχρι τη μέση μια κατσαρόλα με νερό και όταν το νερό πάρει βράση ρίχνουμε μέσα τα τορτελίνια.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και στη συνέχεια τα αλλαντικά μας (παριζάκι, λουκάνικο). Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τον κύβο κνορ. Μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το τριμμένο τυρί. Μόλις ρίξουμε το τυρί ανακατεύουμε γρήγορα να μη κολλήσει η σάλτσα μας στο τηγάνι και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα