Υλικά
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
7-8 κ.σ. ανθόμελο ή πευκόμελο
Τριμμένη κανέλα
Καρύδια

Εκτέλεση
Ανοίγουμε το κουτί από το στραγγιστό γιαούρτι και ρίχνουμε πάνω του το ανθόμελο. Το χειμώνα προτιμητέο το πευκόμελο επειδή δεν ζαχαρώνει με το κρύο.

Κατόπιν με το κουτάλι λίγο λίγο ανακατεύουμε ώστε το μέλι να πάει παντού στο γιαούρτι

Το μείγμα με το συνεχές ανακάτεμα γίνεται ομοιόμορφο σε δύο-τρία λεπτά

Ολοκληρώνουμε ρίχνοντας αρκετή κανέλα και ξανά ανακατεύουμε να πάει αυτή παντού.

Τώρα ανακατεύοντας την κανέλα, μπορούμε να το σερβίρουμε σ ένα μικρό μπολάκι και να το στολίσουμε με καρύδια, ή να το δοκιμάσουμε με άλλους συνδυασμούς που μας αρέσουν όπως τα καθαρισμενα μήλα σαλάτα ή οτιδήποτε άλλο καλό που πάει με την κανέλα.