Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
Γιαούρτι με μέλι και κανέλα: Γιατί είναι το καλύτερο πρωινό
Yiaourti-Me-Meli
Γεύσεις

Γιαούρτι με μέλι και κανέλα: Γιατί είναι το καλύτερο πρωινό

Είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήσετε τη μέρα σας

Υλικά
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
7-8 κ.σ. ανθόμελο ή πευκόμελο

Τριμμένη κανέλα
Καρύδια

Εκτέλεση
Ανοίγουμε το κουτί από το στραγγιστό γιαούρτι και ρίχνουμε πάνω του το ανθόμελο. Το χειμώνα προτιμητέο το πευκόμελο επειδή δεν ζαχαρώνει με το κρύο.

Κατόπιν με το κουτάλι λίγο λίγο ανακατεύουμε ώστε το μέλι να πάει παντού στο γιαούρτι

Το μείγμα με το συνεχές ανακάτεμα γίνεται ομοιόμορφο σε δύο-τρία λεπτά

Ολοκληρώνουμε ρίχνοντας αρκετή κανέλα και ξανά ανακατεύουμε να πάει αυτή παντού.

Τώρα ανακατεύοντας την κανέλα, μπορούμε να το σερβίρουμε σ ένα μικρό μπολάκι και να το στολίσουμε με καρύδια, ή να το δοκιμάσουμε με άλλους συνδυασμούς που μας αρέσουν όπως τα καθαρισμενα μήλα σαλάτα ή οτιδήποτε άλλο καλό που πάει με την κανέλα.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα