Υλικά
2-3 μερίδες
5-6 κολοκυθάκια
80 γρ αλεύρι
50 γρ σιμιγδάλι ψιλό
30 γρ φρυγανιά τριμμένη
2 κ.σ. τυρί τριμμένο
1/2 κ.γ. κάρυ
50 γρ λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες σε σχήμα στρογγυλό.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κολοκυθάκια με αλάτι, πιπέρι και λάδι. Ανακατεύουμε να πάνε παντού, και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα δεύτερο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, την φρυγανιά, το κάρυ και το τυρί τριμμένο, της αρεσκείας μας και ανακατεύουμε.
Ετοιμάζουμε το ταψί μας. Στρώνουμε μια λαδόκολλα.
Βουτάμε ένα ένα τα κολοκυθάκια μέσα στο μείγμα για το πανάρισμα και τα αφήνουμε πάνω στο ταψί.
Προθερμένουμε τον φούρνο στους 220°( και ψήνουμε για 35 λεπτά. Καλή όρεξη!

ΠΗΓΗ:cookpad.com