Πώς θα φτιάξετε παγωτό αβοκάντο στο σπίτι
recipe_main_akis-petretzikis-pagoto-avocado
Γεύσεις

Πώς θα φτιάξετε παγωτό αβοκάντο στο σπίτι

Συστατικά

Για τα popsicles

2 αβοκάντο, ώριμα μεγάλα
420 γρ. γάλα καρύδας, σε κονσέρβα
3 κ.σ. μέλι, ή σιρόπι αγάυης

Για το γλάσο

200 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
50 γρ. λάδι καρύδας
50 γρ. πεκάν, ψιλοκομμένο


Μέθοδος Εκτέλεσης

Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια χτυπάμε τη σάρκα από τα αβοκάντο, το γάλα καρύδας και το μέλι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αν θέλουμε το μείγμα πιο γλυκό προσθέτουμε λίγο μέλι ακόμα.
Ρίχνουμε το μείγμα στις ειδικές θήκες για popsicles των 80 ml.
Βάζουμε τα ειδικά ξυλάκια παγωτών και παγώνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες ή μέχρι να σταθεροποιηθούν.

Για το γλάσο

Λιώνουμε σε μπεν μαρί, τη σοκολάτα και το λάδι καρύδας.
Μόλις είναι έτοιμα τα popsicles, τα ξεφορμάρουμε, περιχύνουμε με το γλάσο σοκολάτας και πασπαλίζουμε με τα πεκάν.

Πηγή άρθρου: akispetretzikis.com

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα