Υπέροχο, εύκολο, βελούδινο παγωτό στο λεπτό.

Θα χρειαστούμε ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα και ένα κουτί κρέμα γάλακτος φυτική των 350 γρ.

Χτυπάμε πρώτα πολύ καλά για πέντε έξη λεπτά την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει αρκετά, αμέσως μετά βάζουμε μέσα το ζαχαρούχο και ανακατεύουμε πολύ καλά να ενσωματωθούν τα δυο υλικά.

Το βάζουμε στο σκεύος που έχουμε για το παγωτό, και τάπερ μας κάνει και το βάζουμε για έξη ώρες στην κατάψυξη.

Σερβίρεται πολύ εύκολα γιατί δεν γίνεται σκληρό όπως τα περισσότερα χειροποίητα παγωτά.

Αν θέλετε να του δώσετε και άλλες γεύσεις, μπορείτε να ρίξετε μέσα καφέ, τριμμένα μπισκότα, φρούτα, αμύγδαλα καβουρντισμένα και ότι άλλο σας αρέσει.

Εγω το σερβίρισα με μαρμελάδα φράουλα.