Υλικά

  • ½ του κιλού μύδια ανοιχτά και λίγη ακόμη μυδόψιχα
  • 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • λίγη καυτερή πιπεριά
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • φέτα τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
Εκτέλεση

Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τα μύδια, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου τρία λεπτά ακόμη, προκειμένου να μη σκληρύνουν τα μύδια. Προσθέτουμε φέτα τριμμένη ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

πηγή:tastyday.gr