Υπέροχο, διαφορετικό και αισθητικά τραβηχτικό αυτό που θα φτιάξουμε σήμερα, για πρώτο σε τραπέζι, η για κάτι ελαφρύ το βράδυ, μια εύκολη και γρήγορη λύση όταν έχουμεφίλους στο σπίτι, για να πιούμε ένα ποτήρι κρασί.

Θα χρειαστούμε φύλλο κρούστας, κοτόπουλο στήθος κομμένο σε μικρά κυβάκια, πολύχρωμες πιπεριές, καρότο, κολοκυθάκια, κρασί για το σβήσιμο, λίγο λάδι, αλατοπίπερο, ένα κύβο ζελέ λαχανικών.

Σ ένα τηγάνι βάζουμε όλα τα υλικά μας πολύ ψιλοκομμένα και τα τσιγαρίζουμε με το λάδι, όταν τσιγαριστούν τα σβήνουμε με το κρασί και τ αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσουν, δεν θέλουν πολύ ώρα, μέχρι να στεγνώσουν να μην έχουνσάλτσα δηλαδή, γιατί θα τα βάλουμε μέσα στο φύλλο κρούστας.

Κόβουμε το φύλλο στα τέσσερα για να έχουμε τετράγωνα κομμάτια, κάθε πουγκί να έχει τέσσερα φύλλα, τα κάνουμε πολύγωνο και στην μέση βάζουμε το υλικό μας, το στρίβουμε για να κλείσει με λίγο βρεγμένο χέρι για να κολλήσει το φύλλο, τα αλείφουμε με λίγο λάδι, τα βάζουμε στο ταψάκι μας που έχουμε στρώσει μια λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς πάνω κάτω μέχρι να ροδίσει το φύλλο και είναι έτοιμα.

Τα σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα κι ένα παγωμένο ποτήρι κρασί …

Η συνταγή είναι της Μαρίας Σουλαδάκη