Συστατικά

500 γρ. τσένταρ, τριμμένο
300 γρ. γάλα, 3,5%

Για το σερβίρισμα

τορτίγιες, κομμένες σε τριγωνάκια
φύλλα κόλιανδρου
1 ντομάτα, ψιλοκομμένη

Μέθοδος Εκτέλεσης

Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο τσένταρ και το γάλα.
Μεταφέρουμε το μπολ πάνω από ένα μπεν μαρί.
Ανακατεύουμε ανά διαστήματα με ένα σύρμα χειρός, μέχρι να λιώσει εντελώς το τσένταρ, και να έχουμε μια λεία παχύρευστη σος.
Σερβίρουμε με τις τορτίγιες, τα φύλλα κόλιανδρου και την ψιλοκομμένη ντομάτα.

Πηγή άρθρου: akispetretzikis.com