Συστατικά
3 αβγά, μεσαία
150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
175 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
175 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
230 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 πρέζα αλάτι

Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, τη βανίλια, το ξύσμα από το πορτοκάλι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Προσθέτουμε το αλεύρι, το αλάτι, και ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα.
Βάζουμε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα για κέικ 10x30 εκ. και ψήνουμε 50 λεπτά.
Αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσει.
Απλώνουμε το γιαούρτι με ένα κουτάλι πάνω στο κέικ, προσθέτουμε το μέλι, τα καρύδια, το ξύσμα από το πορτοκάλι, φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.

ΠΗΓΗ:akispetretzikis.com