Αβγοφέτες με τσουρέκι και μερέντα
avgofetes-35
Γεύσεις

Αβγοφέτες με τσουρέκι και μερέντα

Υλικά
8 φέτες τσουρέκι, πάχους 1 εκ.
1½ ποτήρι γάλα
4 κ.σ. μερέντα
4 αβγά, χτυπημένα
ζάχαρη κρυσταλλική

έ.π. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα



Εκτέλεση
Περνάμε τις φέτες τσουρεκιού από το γάλα, να τραβήξουν λίγο, αλλά μην παπαριάσουν τελείως. Αλείφουμε από 1 κουταλιά μερέντα σε 4 φέτες και τις κλείνουμε με τις υπόλοιπες. Τις περνάμε από το αβγό, να καλυφθούν καλά απ’ όλες τις πλευρές.
Μόλις το λάδι ζεσταθεί στο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε τα σάντουιτς να ροδίσουν. Δεν χρειάζεται δυνατή φωτιά για να μην καούν.
Τα γυρνάμε και από την άλλη πλευρά και μόλις γίνουν τα μεταφέρουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι. Σερβίρουμε ζεστά, τα κόβουμε σε τρίγωνα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα