Υλικά
8 φέτες τσουρέκι, πάχους 1 εκ.
1½ ποτήρι γάλα
4 κ.σ. μερέντα
4 αβγά, χτυπημένα
ζάχαρη κρυσταλλική
έ.π. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα



Εκτέλεση
Περνάμε τις φέτες τσουρεκιού από το γάλα, να τραβήξουν λίγο, αλλά μην παπαριάσουν τελείως. Αλείφουμε από 1 κουταλιά μερέντα σε 4 φέτες και τις κλείνουμε με τις υπόλοιπες. Τις περνάμε από το αβγό, να καλυφθούν καλά απ’ όλες τις πλευρές.
Μόλις το λάδι ζεσταθεί στο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε τα σάντουιτς να ροδίσουν. Δεν χρειάζεται δυνατή φωτιά για να μην καούν.
Τα γυρνάμε και από την άλλη πλευρά και μόλις γίνουν τα μεταφέρουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι. Σερβίρουμε ζεστά, τα κόβουμε σε τρίγωνα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη.