ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
175 γρ. γιαούρτι 

100 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

100 γρ. αλεύρι τύπου granary

75 γρ. ζάχαρη

200 γρ. νιφάδες βρώμης

3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. κανέλα

2 μπανάνες, λιωμένες

2 μεγάλα αυγά (ξεχωρίστε 2 κρόκους και 2 ασπράδια)

75 ml γάλα

3 κ.σ. έλαιο καρύδας

175 γρ. σταφίδες

75 γρ. ανάμεικτοι σπόροι

ΒΗΜΑΤΑ
Σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης προσθέστε τα αλεύρια, τη ζάχαρη, τις νιφάδες βρώμης, την μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και την κανέλα.
Δημιουργήστε ένα πηγαδάκι στο κέντρο των ξηρών συστατικών και προσθέστε τις λιωμένες μπανάνες, τους κρόκους των αυγών, το γάλα, το γιαούρτι Total της ΦΑΓΕ και το έλαιο καρύδας.
Ανακατέψτε απαλά τα συστατικά με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να σχηματίσουν ένα παχύρρευστο κουρκούτι. Προσοχή να μην το ανακατέψετε υπερβολικά.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπήστε τα ασπράδια των αυγών μέχρι να σχηματίσουν μαλακές κορυφές.
Προσθέστε τα ασπράδια των αυγών διπλώνοντάς τα προσεχτικά στο κουρκούτι μαζί με τις σταφίδες και τη μισή ποσότητα των σπόρων μέχρι να ανακατευτούν όλα τα υλικά ομοιόμορφα.
Μοιράστε το μείγμα σε 12 φόρμες μάφιν και πασπαλίστε από πάνω με τους υπόλοιπους σπόρους.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 C για 25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.

ΠΗΓΗ: gr.fage