Υλικά

2 αυγά μεσαία
1 κ.σ. μέλι
150 γρ. ρόφημα καρύδας
180 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
1 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
3 κ.γ. ηλιέλαιο


Για το σερβίρισμα:

φράουλες
μέλι
flakes καρύδας
φύλλο δυόσμου

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, το μέλι, το ρόφημα καρύδας και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα χειρός.

Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Προσθέτουμε στο μπολ με τα αυγά τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά

Βάζουμε στο τηγάνι 1 κ.γ. ηλιέλαιο και βάζουμε τρεις κουταλιές της σούπας από το μείγμα. Ψήνουμε 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.

Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για το υπόλοιπο μείγμα.

Σερβίρουμε με φράουλες, μέλι, flakes καρύδας και φύλλο δυόσμου.

Πηγή: Akispetretzikis.com