Υλικά

6 φέτες ψωμί του τοστ
1 κ.σ. ελαιόλαδο
5 κ.γλ. κέτσαπ
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
100 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα
6-7 φέτες αλλαντικό της επιλογής μας
1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

Τοποθετούμε τις φέτες ψωμιού, τη μια δίπλα στην άλλη, μέσα σε πυρίμαχο σκεύος. Τις περιχύνουμε με παρθένο ελαιόλαδο. Με ένα κουτάλι απλώνουμε την κέτσαπ στο ψωμί.
Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Καλύπτουμε τις φέτες ψωμιού με τα κομμάτια μοτσαρέλα.

Τοποθετούμε από πάνω το αλλαντικο της επιλογής μας. Τέλος, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά.

Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180οC στις αντιστάσεις για 15 λεπτά.

Σερβίρουμε την πίτσα εξπρές ζεστή.

Πηγή: mamapeinao.gr