Εύκολη συνταγή για μανιτάρια αλά κρεμ με μυρωδικά
mushrooms-a-la-creme-
Γεύσεις

Εύκολη συνταγή για μανιτάρια αλά κρεμ με μυρωδικά

Εύκολα και γρήγορα

Υλικά
  • Μανιτάρια φρέσκα 500 γρ λευκά μικρά
  • Κρεμμύδι 1 ξερό ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας
  • Σκόρδο κοπανισμένο 1 σκελίδα
  • Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι κρασιού
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Κρέμα γάλακτος 250 γρ
Οδηγίες
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά. Πριν προλάβει να σοταριστεί εντελώς το κρεμμύδι ρίχνουμε και τα μανιτάρια μας τα οποία έχουμε κόψει στην μέση. Προσθέτουμε αλάτι – πιπέρι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε μέχρι να πάρουν ένα ωραίο σκούρο χρώμα. Στην συνέχεια τα σβήνουμε με το λευκό κρασί και μόλις αυτό εξατμιστεί ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε συνεχόμενα και μόλις δέσει η κρέμα μας αποσύρουμε από την φωτιά. Σερβίρονται ζεστά και αν θέλουμε τα στολίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή λωρίδες παρμεζάνας.
πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα