Λαχταριστή πουτίγκα με ροδάκινα χωρίς ψωμί
pudding
Γεύσεις

Λαχταριστή πουτίγκα με ροδάκινα χωρίς ψωμί

Μία φρουτένια πουτίγκα

Υλικά
  • Ροδάκινα 4 τεμ.
  • Ζάχαρη 4 κουταλάκια του γλυκού
  • Μαργαρίνη 200 γρ.
  • Άχνη ζάχαρη 200 γρ.
  • Μπέικιν πάουντερ 2 κουταλάκια του γλυκού
  • Φαρίνα 200 γρ.
  • Αυγά 4 τεμ. ελαφρώς χτυπημένα
  • Γάλα 6 κουταλιές του γλυκού
  • Βανίλια 2 τεμ.σε σκόνη
Οδηγίες
Σε ένα μεγάλο σκεύος με καπάκι βάζουμε τα κομμένα σε λεπτές φέτες ροδάκινα, τα πασπαλίζουμε με την ζάχαρη και τα ψήνουμε σκεπασμένα, στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 8-10 λεπτά. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει κρέμα, προσθέτουμε σιγά σιγά τα ελαφρώς χτυπημένα αυγά, το αλεύρι που το έχουμε κοσκινίσει, το baking powder, τις βανίλιες και το γάλα. Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος ή ένα ταψί και προσθέτουμε το μείγμα. Από πάνω βάζουμε τις λεπτές φέτες από τα ροδάκινα που ψήσαμε. Ψήνουμε την πουτίγκα για περίπου 8-10 λεπτά σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να ροδίσει.
πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα