Υλικά
4 μέτριες βρασμένες πατάτες
2 κ.σ. γεμάτες λευκός ταραμάς
1 μικρό κρεμμύδι πολτοποιημένο
Χυμός από ένα λεμόνι
1+1/2 φλ. ελαιόλαδο απαλό

2 αραβικές πίτες κομμένες σε τρίγωνα κομμάτια


Εκτέλεση
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες με τη φλούδα και τις βράζουμε.
Όταν είναι έτοιμες τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζουμε.

Τις πολτοποιούμε στο μίξερ και αρχίζουμε να προσθέτουμε σταδιακά τον ταραμά, το κρεμμύδι, το λεμόνι και το ελαιόλαδο.
Δοκιμάζουμε κάθε τόσο μέχρι να είμαστε σίγουροι ότι πετύχαμε τη γεύση που θέλουμε.

Σερβίρουμε την ταραμοσαλάτα με τριγωνικές αραβικές πίτες.

Πηγή άρθρου: TastyDay.gr