Υλικά
250 γρ. ντοματάκι
100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
50 γρ. παρμέζανα
1 σκ. σκόρδο
20 ml ελαιόλαδο
5-6 φέτες προσούτο
3-4 φύλλα βασιλικού
10 φύλλα ρόκας
Ρίγανη
Αλάτι

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το ντοματάκι, το λάδι, το αλάτι, τη ρίγανη, τα φύλλα ρόκας, τον βασιλικό και το σκόρδο. Απλώνουμε την σάλτσα πάνω σε λεπτή ζύμη και την σκεπάζουμε με την τριμμένη μοτσαρέλα.

Βάζουμε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για 8 λεπτά.

Την βγάζουμε και προσθέτουμε το προσούτο, τα φύλλα της ρόκας και τις φλύδες της παρμεζάνας σε όλη την επιφάνεια της πίτσας. Ραντίζουμε την πίτσα με ελαιόλαδο.
Πηγή:tastyday.gr