Υλικά
2 φλιτζάνια αλεύρι για κάθε χρήση
1 αυγό, χτυπημένο
2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη σκόρδου
1 1/2 φλιτζάνια μπύρα
2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη
1 φλιτζάνι μπύρα
3 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
1 φλιτζάνι λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αυγό, το σκόρδο σε σκόνη, τη ρίγανη και το μαύρο πιπέρι. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι μπύρα ή και περισσότερη αν το θέλουμε πιο αραιό. Με αυτό το κουρκούτι, μπορούμε να τηγανίσουμε ψάρια, κολοκύθια, μελιτζάνες κα. Είναι τέλειο γιατί φουσκώνει και γίνεται πολύ τραγανό και εύγευστο.

Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι. Όταν κάψει, βουτάμε τις ροδέλες των κρεμμυδιών στο κουρκούτι και τις τηγανίζουμε, γυρίζοντας μόνο μία φορά μέχρι και οι δύο πλευρές να χρυσίσουν. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε με ντίπ μπύρας.
πηγή:tastyday.gr