Κατά την πρώτη θητεία της δημοτικής αρχής του Γιάννη Μώραλη και του «Πειραιά Νικητή» δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην δημιουργία χώρων άθλησης, και παιδικών χαρών σε κάθε γειτονιά του Πειραιά, με βασικό αρωγό σε αυτήν την προσπάθεια τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών με ανάρτησή του αναφέρει: «Κερδίσαμε το στοίχημα για τη δημιουργία χώρων άθλησης και παιδότοπων σε κάθε γειτονιά», επισημαίνοντας ότι ο στόχος είναι: «να δίνουμε χαρά στα παιδιά του Πειραιά»

Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές, όπου στόχος του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη είναι η ανανέωση της εμπιστοσύνης με τον Πειραϊκό λαό, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε το 2014.

Στις άμεσες προτεραιότητες του «Πειραιά Νικητή» για την δημοτική περίοδο 2019-2023, είναι η εξασφάλιση χώρων ελεύθερης άθλησης για όλους, η δημιουργία νέων σύγχρονων κλειστών χώρων άθλησης σε κάθε δημοτική κοινότητα, καθώς και η αναβάθμιση των υπαρχουσών. Επίσης ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δεσμευθεί με προσωπική του δαπάνη να κατασκευαστεί στον Πειραιά ένα σύγχρονο κολυμβητήριο διεθνών προδιαγραφών.

Ο Γιάννης Μώραλης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το σύνολο του συνδυασμού του «Πειραιά Νικητή», στοχεύουν και θα κάνουν ό,τι είναι είναι απαραίτητο, ώστε να δημιουργήσουν μια πόλη καλύτερη για τα παιδιά του Πειραιά.

πηγή:peiraiasnews.gr