Μια απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση του πρώην διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, κ. Δημήτρη Μπούτου έρχεται στο φως με νέα καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων καταγγέλλει ότι όχι μόνο δεν έχει παραπεμφθεί σε Πειθαρχικό συμβούλιο και στην Εισαγγελία για όσα του καταλογίζονται για την πλαστότητα των τίτλων του αλλά και τη σύμβαση με το κυλικείο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, αλλά πληρώνεται κανονικά από το ελληνικό δημόσιο ως εργαζόμενος του Θριάσιου

Σύμφωνα με έγγραφο του Θριάσιου που αποκαλύπτει η Ομοσπονδία, ο κ. Μπούτος μετά την παραίτησή του από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και τις νέες αποκαλύψεις για τη μίσθωση του κυλικείου του νοσοκομείου, επανεγγράφηκε στο δυναμικό του Θριάσιου, και μάλιστα ως υπάλλληλος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Διοικητικού – Λογιστικού.

Την απόφαση επανεγγραφής του κ. Μπούτου υπογράφει στις 15 Ιανουαρίου 2019 ο διοικητής του Θριάσιου, κ. Κωνσταντίνος Παλαιορούτης.

Επιπλέον, η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει πως «ο κ. Μπούτος λαμβάνει αναρρωτικές άδειες από το Θριάσιο και πληρώνεται κανονικότητα από το Ελληνικό Δημόσιο».

«Ο πρώην Διοικητής της Νίκαιας απολαμβάνει υπηρεσιακή ασυλία από την κυβέρνηση» επισημαίνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκος, και εξηγεί πως «λόγω πλαστών πτυχίων με βάση τον Ν.3528/200,7 άρθρο 20 και τον Ν.4305/2014, θα έπρεπε να ανακληθεί ο διορισμός του κ. Μπούτου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και την 2η Υγειονομική Περιφέρεια και να αποσταλεί ο φάκελός του στην Εισαγγελέα».

Όπως αναφέρει μάλιστα ο κ. Γιαννάκος, «η παραπομπή του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, είναι στάχτη στα μάτια, καθώς το συμβούλιο δεν έχει συσταθεί».