Μια νέα μαρτυρία λιμενικού για το περιστατικό στα Εξάρχεια, από όπου οι λιμενικοί φυγάδευσαν την εισαγγελέα που ήταν παρούσα στην επιχείρηση εξάρθρωσης διακίνησης ναρκωτικών και δέχτηκαν ένοπλη επίθεση, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με μαρτυρία ενός λιμενικού που έλαβε μέρος στην επιχείρηση, Φτάνοντας στην οικία και πριν διενεργηθεί είσοδος έλαβαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφαλείας και αυτοπροστασίας και στη συνέχεια ενημέρωσαν σχετικά το ΑΤ Εξαρχείων.

«Η απάντηση τους στη συνδρομή που τους ζητήθηκε σύμφωνα με τον επικεφαλής ήταν αρνητική λόγω έλλειψης ατόμων και ο επικεφαλής παραπέμφθηκε να επικοινωνήσει με την Άμεση Δράση», αναφέρεται.

Επίσης παρατίθεται η μαρτυρία της εισαγγελέως. Σύμφωνα με την μαρτυρία η όλη παραμονή εντός της οικίας διήρκησε περί τα 8 λεπτά.

«Μόλις βγήκαμε φανερώθηκαν από παντού περί τα 40 άτομα τουλάχιστον κρατώντας πολεμικά τυφέκια, πυροβόλα όπλα, μαχαίρια ,ρόπαλα και έχοντας πολλοί εξ αυτών καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους», αναφέρεται.