Διακοπή δόθηκε για τις 11 Απριλίου 2019 στη δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γ.Αντωνόπουλου ο οποίος πριν από δύο 24ώρα προφυλακίστηκε για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Το δικαστήριο διέταξε την μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Εφετείο, ώστε ο ίδιος να εξηγήσει αν θα παρασταθεί ως πολιτική αγωγή στη δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του και με ποιο συνήγορο.


Εμφανώς καταβεβλημένος ο δικηγόρος μετήχθη στο δικαστήριο και είπε ότι θα παρασταθεί ως πολιτική αγωγή και πως διορίζει δικηγόρους του τους κ. κ. Αλέξη Κούγια και Αλ. Λυκουρέζο.


Στη συνέχεια οι δυο συνήγοροί του ζήτησαν αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης. Με το αίτημα αναβολής συντάχθηκε και ο διορισθείς από το δικαστήριο δικηγόρος, ενός εκ των τριών κατηγορουμένων της υπόθεσης Όλντι Ντούλτσε.


Αντίθετα, δεν συναίνεσε στο αίτημα για αναβολή η υπεράσπιση του κατηγορουμένου Αρ. Φλώρου με τον συνήγορό του Τ. Μιχαλόλια να αναφέρει πως ο εντολέας του έχει κάθε λόγο έπειτα τα όσα αποκαλύφθηκαν για την μαφία των φυλακών να επιθυμεί την εκδίκαση της υπόθεσης.


Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για τις 11 Απριλίου, αν και η εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την αναβολή της υπόθεσης.