«Εξετάζουμε σοβαρά το ενδεχόμενο πίσω από αυτή τη φρικτή υπόθεση να κρύβονται ιδιαίτερα ευαίσθητα και ιδιότυπα ζητήματα που αφορούν όσα έχουν συμβεί, προ ολίγου χρονικού διαστήματος, με την άτυχη 4χρονη και σχετικά προβλήματα της μητέρας της», αυτά είναι τα στοιχεία που υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας εκμυστηρεύτηκε σε δημοσιογράφους σχετικά με την υπόθεση που έχει μουδιάσει το πανελλήνιο.

Η πτώση μητέρας και παιδιού από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας με την ίδια την μητέρα να πετάει το παιδί της από ύψος 15 μέτρων, εξακολουθεί να έχει πολλά σκοτεινά σημεία με τις αστυνομικές έρευνες να προσπαθούν ακόμη να ρίξουν φως στην υπόθεση. Τα σημαντικά στοιχεία ωστόσο που έχουν συγκεντρωθεί για την απίστευτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο ίσως και να φέρουν στην επιφάνεια τα αίτια και τα μυστικά που πήρε μαζί της η μητέρα πέφτοντας από τον 5ο.

«Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη και ψυχοφθόρα ακόμη και για εμάς έρευνα με πολύ λεπτές και ειδικές παραμέτρους.

Πιστεύουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι που επιχείρησαν να βοηθήσουν μέλη της συγκεκριμένης οικογένειας θα διαφωτίσουν τις παραμέτρους του τραγικού συμβάντος. Ηδη έχει σχηματισθεί μια αρχική εικόνα και εξετάζουμε εάν υπάρξει σχετική επαλήθευση. Εξετάζουμε σειρά πληροφοριών και ελπίζουμε ότι σύντομα, με τη βοήθεια μάλιστα και σχετικών χειρογράφων, θα οδηγηθούμε σε ασφαλή συμπεράσματα», αναφέρει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας που μίλησε στο in.gr για την υπόθεση που συγκλονίζει.